Därför ska du använda ögonserum

Det första en person ser hos dig är dina ögon. Våra ögon förmedlar så mycket och därför är det viktigt att du tar hand om den ömtåliga huden kring ögonen. Börja använda serum och få en fräschare och piggare blick.

Ögonserum

Tänk på att dina ögon är det vackraste du har och att huden runt dina ögon är deras inramning. Genom att använda serum förbygger du rynkor i huden kring ögonen. Du ser också piggare ut. När du använder serum regelbundet kommer du faktiskt att få mindre rynkor och därmed se yngre ut. I serumet finns det mycket näring som återfuktar och hjälper huden att må bra. Ett plus med ett riktigt bra serum är att det också har en uppstramande effekt – du ser mindre plufsig ut. Köp Verso super eye serum med Retinol 8 hos Verso Skincare och du får slät fin hy som ramar in dina ögon.

Sköta huden kring ögonen

Det är viktigt att du vårdar ditt ansikte. Huden i ansiktet är känsligare än resten av din hud. Därför ska du bara använda riktigt bra hudvårdsprodukter i ditt ansikte, ingen tvål eller vanlig lotion. Huden kring dina ögon är extra känslig och därför bör du använda produkter särskilt framtagna för huden kring ögonen. Vårda huden med serum och bra rengöringsprodukter. Gnugga inte heller hårt när du ska ta bort mascara, utan var lätt på handen. Då kommer du både att se yngre och piggare ut. Det är också mycket roligare att sminka en hy utan en massa rynkor och svullnader.