Smink kan göra magi!

Det finns mycket man kan göra med lite smink. Man kan framhäva sina vackra och naturliga drag, man kan sminka om sig till en figur och göra om sig totalt till en att skapa en helt annan karaktär. Sminket är nyckeln till nöjes- och filmvärlden och en stor succé även bland privatpersoner.

Det finns mycket man kan ändra med lite smink och det behöver inte endast vara i ansiktet. Drömmer man till exempel om att ha större bröst och vill göra en bröstförstoring men inte har möjligheten just nu kan man använda sig av smink istället. Med smink kan man måla dit en klyfta som får brösten att se större ut fram tills att man har möjligheten att genomgå ett ingrepp.

När man sedan ska göra en operation kan det vara viktigt att se till att kirurgen använder sig av bra implantat som till exempel, https://motiva.health/se/ dessa implantat är säkra och bra att använda sig av.

Efter operationen kan man också få några små ärr. Dessa syns oftast inte men skulle man ändå störa sig på ärren som uppstår kan man enkelt kamouflera och täcka dem med lite smink. Med rätt concealer och foundation kan man göra magi och få ärren att försvinna på några sekunder.

Halloween och film makeup

Att smink kan göra magi är egentligen ingen nyhet. Det är något man länge har sett i filmer, teatrar och shower. Man kan enkelt gå från att vara en människa till ett monster, en alien, djävul, ängel, djur eller zombie. Det går i stort sett att göra om sig till vad man vill med smink.

Däremot måste man vara beredd på att sådana sminkningar tar tid, det kan ta upp till flera timmar om dagen att få en skådespelare färdig-sminkad till den karaktär de ska spela. Och även sminket som används är speciellt framtaget för just film och teater. Både för att det ska se så verkligt ut som möjligt och för att det ska hålla och sitta på plats under hela showen eller inspelningen.

Ofta är film makeup mer avancerade än teatersmink då det ofta krävs mer realistiska figurer och karaktärer än vad det gör inom teater.

Det är verkligen fantastiskt vad man kan uppnå med smink!